Gene False - Gene False fir cu fir

realizare site web realizare site web cazare pensiune sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
beton amprentat
tavane extensibile
inchiriere cabina foto
inchiriere apartamente iasi

Cateva cuvinte despre genele false ,

Genele false sunt disponibile in 2 categorii:

  • Gene false tip banda
  • Gene false individuale

Genele false tip banda sunt gene atasate intr-o banda. Sunt cele mai vizibile si pot oferi un aspect fabulos. Sunt cele mai bune pentru un look de seara, ele tind sa fie cele mai usor de folosit si ofera cea mai rapida aplicare.

Genele false individuale, aici avem o tehnica competitiva care utilizeaza gene ” Flare” sau „Naturals”. Confundadu-le , unele saloane si spa-uri ofera aceste gene sub numele de „extensii de gene”. Genele „Flare” sau „Naturals” pot fi puse in mai putin de jumatate din timpul extensiilor adevarate si de multe ori costa mult mai putin. Cu toate acestea, aceste grupuri mici de 4-6 fire de par nu trebuie sa fie aplicate cu adezivul semi-permanent utilizat pentru adevaratele extensii de gene, daca faci acest lucru cauzeaza adesea pierderea severa a genelor naturale. Aceasta se intampla deoarece aceste grupuri de par trag de genele naturale din mai multe directii diferite in acelasi timp.
Genele individuale „Naturals” pot fi folosite in siguranta, cu conditia sa fie atsate cu adezivi, care sunt purtate o singura zi; dar este gresit sa ne referim la ele ca la „extensii”. Daca un salon sau spa avertizeaza: „extensii pentru gene” , genele aplicate ar trebui sa fie singure, cu fire de par individuale.


Ele sunt tipul cel mai natural de extensie a genelor, ofera un concept similar cu cel al unei extensii de par, pentru look-ul dumneavoastra. Genele individuale sunt adesea folosite in reclamele de rimel pentru a crea o luxurianta si mai lunga aparenta a genelor pentru modele. Sunt aplicate direct pe genele existente pentru a prelungi si a adauga volum. Pentru aspectul cel mai natural, alege un amestec de culori maro si negru, gene false scurte pentru partea interioara a ochiului si lungi pentru partea exterioara a ochiului.


Genele individuale „Flare” , au un aspect mai natural decat genele tip banda, ele tind sa fie mai mici si mai scurte. O versiune la jumatatea distantei dintre genele mai lungi si genele individuale, ele pot fi folosite pentru a fi adaugate subtil la linia genelor dumneavoastra sau combinate pentru o extensie a genelor pretutindeni.

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm