Gene False - Gene False fir cu fir

realizare site web realizare site web cazare pensiune sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
beton amprentat
tavane extensibile
inchiriere cabina foto
inchiriere apartamente iasi

Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legea 51/2003.

Articolul 7 alineatul 1: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Asadar, orice produs cumparat de pe site-ul www.genefalse.com, poate fi returnat in termen de 10 zile de la data primirii.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului livrat (nu puteti returna produsele desigilate sau deja folosite).
Toate produsele oferite de www.genefalse.com sunt livrate in ambalajele originale.
Contravaloarea produselor va fi restituita integral, prin trasfer bancar, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie returnat prin curier rapid catre adresa pe care o veti primii la solicitarea returnarii produselor. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a documentelor cu care a fost expediat coletul. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.
Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc).

www.genefalse.com isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm