Gene False - Gene False fir cu fir

realizare site web realizare site web cazare pensiune sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
beton amprentat
tavane extensibile
inchiriere cabina foto
inchiriere apartamente iasi


Genele false, precum majoritatea studiilor sugereaza, au fost inventate in America de catre D. W. Griffith, un proeminent regizor de la inceputul secolului XX. Intr-un film numit „INTOLERANTA” , facut in 1916, a dorit ca actrita lui sa aibe special pentru aceasta ocazie gene lungi, si a sugerat utilizarea butasilor de par de la o peruca si lipirea lor pe pleoapele actritei. Astfel primele gene false s-au nascut, dar nu au devenit un succes peste noapte pentru femei. Purtarea acestor gene a devenit cea mai populara in anii 1960, si tarziu in 2000, femeile au inceput din nou sa poarte genefalse mai regulat pentru a umple sau a da aspectul de gene mai pline.

Modelele le-au purtat de multe ori, insa in special pentru sedintele foto, sa respecte anumite standarde de feminitate, care fac apel la industria modei. Nu toata lumea are genele groase, lucioase, dar prin adaugarea celor false cu grija exceptionala, oricine poate arata ca si cand ar avea. Oamenii care si-au pierdut parul din cauza unei boli pot utiliza de asemenea genele false. Genele false de astazi vin in mai multe forme, seturile complete si genele unice sunt cele mai comune.

Genele individuale ( unice ) pot fi grozave daca doriti sa completati cateva zone pe linia genelor si au tendinta de a crea un aspect mai natural.

Seturile complete (genele tip banda) sunt plasate chiar deasupra liniei genelor pentru a face genele sa arate mai groase si mai lungi.

Lungimile acestor gene false pot varia de asemenea, in mod exceptional cele lungi , pentru situatiile dramatice si cele mai scurte menite sa arate mai natural.In plus aveti posibilitatea sa le aranjati cu cele mai lungi.

Cateva stiluri de gene sunt menite sa arate foarte fals. Ele pot fi colorate deschis in nuante de roz si albastru, au sclipici, sau pot fi atat de lungi incat pur si simp-lu sa nu poata fi adevarate. Acestea ar putea fi adecvate machiajului de seara, de carnaval, machiajului dramatic.

Genele pot fi facute din par uman real sau pot fi realizate din diverse materiale sintetice sau din matase. In general genele sintetice sunt mai putin costisitoare.

In cazul in care un set de gene nu vine cu adezivul necesar va trebui sa il cumparati pentru a atasa genele false. Majoritatea expertilor recomanda sa achizitionati aceeasi marca de adeziv si gene false , acestea sunt de obicei formulate sa lucreze cel mai bine impreuna.

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm